![]() |
|
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Rep Gücü: 2 ![]() | forma tıklayınca button oluşturma Merhaba Arkadaşlar,delphi de bi program yazmaya çalışıyorum ama hata veriyor çözemiyorum.formda fare ile herhangi bir yere tıklayınca button oluşturm olayı.yazdığım kodları ekliyorum: procedure TForm1.FormMouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton; Shift: TShiftState; X, Y: Integer); begin i:=1; x:=TButton.Create(Form1); x.Caption:='button'+inttostr(i); x.Top:=160+2*i; x.Height:=30+2*i; x.width:=30+2*i; x.Parent:=Form1; i:=i+1; end; üst var bloğuna da var Form1: TForm1; i:integer; x:TButton; yazdım,hata nerde bulamıyorum.yalnız acil sınava gireceğim şimdiden teşekkürler.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beşiktaş'ta Forma Savaşları | securıty57 | Futbol | 22 | 19-07-2008 01:11 PM |
| Photoshop'da Buruşuk Resim Oluşturma | dogangunes | Grafik Tasarım | 0 | 24-03-2008 09:13 AM |
| video oluşturma yardım! | orhangaziiii | Ücretsiz Programlar (Freeware ,Shareware ) | 1 | 25-02-2008 06:50 PM |
| Forma Gir, Formda Kal | serseriozi | Diyet ve Dengeli Beslenme | 0 | 30-05-2007 05:09 PM |
| Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI REKLAM SEÇENEKLERİ |