![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "Vısual Studıo Acill Yardımm!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Slm arkadaşlar ben enes siteye yeni üye oldum ve bir sorum var vısual stuıodan dönem ödevim var .Konu word yapcaz butonlara basınca yazı kırmızı italik kalın fln olcakmış nasıl yapıcağımı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Vısual Studıo Acill Yardımm!!! Slm arkadaşlar ben enes siteye yeni üye oldum ve bir sorum var vısual stuıodan dönem ödevim var .Konu word yapcaz butonlara basınca yazı kırmızı italik kalın fln olcakmış nasıl yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin acil lazım yoksa kalıcam dersten bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vısual Studıo Acill Yardımm!!! Arkadaşlar yokmu cevap acill lazımmm |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vısual Studıo Acill Yardımm!!! basic dilinde açarsan daha kolay kod yazarsın.hem kodları bulmakta zorlanmazsın.kodlar şu anda yanımda olmadığı için paylaşamıyorum...
__________________ |
| | |
| | |