![]() |
|
| | |||||||
Merhaba, C'ye yeni başladım. C dilinde ekrana 5 kez merhaba yazmak istiyorum, olmuyor. İnatla 1 kez yazıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim...
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 3 ![]() | C dilinde ekrana yazmak... Merhaba, C'ye yeni başladım. C dilinde ekrana 5 kez merhaba yazmak istiyorum, olmuyor. İnatla 1 kez yazıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim... |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 4 ![]() | Cevap: C dilinde ekrana yazmak... Alttaki kod ekrana 5 defa Merhaba yazdırır. #include <stdio.h> #include <conio.h> int main () { int i; for (i=0; i<5; i++) printf ("Merhaba\n"); getch (); return 0; } |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| c dili, ekran |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| c dilinde ödevim var yard olabilirmisiniz lütfen vize notu olcakmıs. | ahyasdan | Programlama | 2 | 05-05-2010 11:54 PM |
| c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz | outdoor | Programlama | 9 | 03-03-2010 01:16 PM |
| bir gidişi yazmak | blueice | Edebiyat | 0 | 11-03-2009 06:02 PM |
| Yazmak Yaşamaktır | SAHARAY | Edebiyat | 5 | 04-11-2008 10:56 PM |
| Kurtlar Vadisi ekrana geri dönüyor | SMN | Tv Dizileri, Tv Programları | 9 | 14-06-2007 03:18 PM |
| Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI REKLAM SEÇENEKLERİ |