![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe" başlıklı konu görüntüleniyor, "program tasarımı ve kodlama bana ait.eğer sadece setup dosyasını indirirseniz kullanıcı adı ve şifre "mkaraca" dır. program son çalıştırdığımda tarihi otomatik atmıyordu.düzeltme fırsatım olmadı.diğer linkte kaynak kodu var ordan düzeltmek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe program tasarımı ve kodlama bana ait.eğer sadece setup dosyasını indirirseniz kullanıcı adı ve şifre "mkaraca" dır. program son çalıştırdığımda tarihi otomatik atmıyordu.düzeltme fırsatım olmadı.diğer linkte kaynak kodu var ordan düzeltmek ve geliştirmek isteyen varsa kodlar değişime açık. setup için link : günlüksetup.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... kaynak kod ve exe hali günlük kaynak kod ve exe.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... en azından kullananların yorumları bekliyorum
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe Sevgili Kraca; yazdıkların benim hiç bilmediğim şeyler fakat o altta yazılı olan türkçe kullanımla ilgili olan kısın gerçekten çok güzel ve değerli.... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe birilerinin farkettiğine sevindim. İlgin için teşekkürler.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | |