FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > BİLGİSAYAR & İNTERNET > Programlama

günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe

BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe" başlıklı konu görüntüleniyor, "program tasarımı ve kodlama bana ait.eğer sadece setup dosyasını indirirseniz kullanıcı adı ve şifre "mkaraca" dır. program son çalıştırdığımda tarihi otomatik atmıyordu.düzeltme fırsatım olmadı.diğer linkte kaynak kodu var ordan düzeltmek ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2008, 06:02 PM   #1
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri
günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe

program tasarımı ve kodlama bana ait.eğer sadece setup dosyasını indirirseniz kullanıcı adı ve şifre "mkaraca" dır.
program son çalıştırdığımda tarihi otomatik atmıyordu.düzeltme fırsatım olmadı.diğer linkte kaynak kodu var ordan düzeltmek ve geliştirmek isteyen varsa kodlar değişime açık.

setup için link :
günlüksetup.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

kaynak kod ve exe hali
günlük kaynak kod ve exe.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

en azından kullananların yorumları bekliyorum
karaca10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-03-2008, 06:32 PM   #2
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe

Sevgili Kraca; yazdıkların benim hiç bilmediğim şeyler fakat o altta yazılı olan türkçe kullanımla ilgili olan kısın gerçekten çok güzel ve değerli....
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-03-2008, 06:40 PM   #3
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri

birilerinin farkettiğine sevindim. İlgin için teşekkürler.
karaca10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2008, 06:43 PM   #4
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
karaca10´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
birilerinin farkettiğine sevindim. İlgin için teşekkürler.
Bu arada farkettiysen yazarken bende bayağı bir hata yapmışım
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 04-04-2008, 04:00 AM   #5
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor
rose Cevap: günlük programı-vb +kaynak kodlu +exe

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada farkettiysen yazarken bende bayağı bir hata yapmışım

........................
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:36 PM .