![]() |
|
| | |||||||
Arkadaşlar Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe setini sizin için upload ettim. Not: Cracklenmiştir. Sadece Yarım / Lisans işlemleri / Telefon ile / Seri numarası sallayın bir şey / Aktivasyon
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe Arkadaşlar Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe setini sizin için upload ettim. Not: Cracklenmiştir. Sadece Yarım / Lisans işlemleri / Telefon ile / Seri numarası sallayın bir şey / Aktivasyon kodunu da sallayın bitti Link link silinmiştir klasor şifresi : mete (her zamanki gibi) rar şifresi : thebesthacker (her zamanki gibi) NOT: Yasadışı illegal içerik dosya linki silinmiştir. Üye forumdan uzaklaştırılmıştır ADMİN |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni 1.5GB Türkçe Photoshop CS3 Eğitim Seti Çıktı | skystar_26 | Grafik Tasarım | 0 | 20-10-2009 02:29 PM |
| HTML Türkçe Görsel Eğitim Dersleri | dogangunes | Programlama | 0 | 01-11-2008 03:57 PM |
| ASP.NET Görsel Eğitim Videoları Türkçe ve Sesli | the_lost_21 | Programlama | 0 | 05-08-2008 02:44 PM |
| Photoshop Türkçe Eğitim Videoları | Bay X | Grafik Tasarım | 0 | 25-09-2007 07:01 PM |
| C#.NET - ASP.NET GÖRSEL DERSLERİ | cemdermen | Programlama | 1 | 21-08-2007 03:32 PM |
| Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI REKLAM SEÇENEKLERİ |