FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > BİLGİSAYAR & İNTERNET > Programlama

Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe

BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe setini sizin için upload ettim. Not: Cracklenmiştir. Sadece Yarım / Lisans işlemleri / Telefon ile / Seri numarası sallayın bir şey / Aktivasyon ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-02-2008, 01:17 AM   #1
Banned

senolkehya is on a distinguished road
Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe

Arkadaşlar Sql Server 2000 Görsel Eğitim Türkçe setini sizin için upload ettim.
Not: Cracklenmiştir.
Sadece Yarım / Lisans işlemleri / Telefon ile / Seri numarası sallayın bir şey / Aktivasyon kodunu da sallayın bitti

Link

link silinmiştir

klasor şifresi : mete (her zamanki gibi)

rar şifresi : thebesthacker (her zamanki gibi)

NOT: Yasadışı illegal içerik dosya linki silinmiştir. Üye forumdan uzaklaştırılmıştır
ADMİN
senolkehya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:52 PM .