![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar c dilinde bi ödevim var yardımcı olursanız seinirim... klavyeden gün ay ve yıl girmemizi isteyecek program ve girdigimiz tarihin yılın kaçıncı günü ldugunu belirtecek.. burda 4 e bölünen yıllarda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz arkadaşlar c dilinde bi ödevim var yardımcı olursanız seinirim... klavyeden gün ay ve yıl girmemizi isteyecek program ve girdigimiz tarihin yılın kaçıncı günü ldugunu belirtecek.. burda 4 e bölünen yıllarda şubat 29 gün oluyor ona dikkat edilecek şimdiden çok teşekkür ederim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Öncelikle forumumuza hoş geldiniz... Aşağdaki döküman, word formatındadır ve size gerekli yönergeler hakkında bilgi verecektir.... Yardım aradığınız konu hakkında bilgiler içermektedir...(Türkçe) RapidShare: 1-Click Webhosting Konu Runaw@y tarafından (20-11-2007 Saat 12:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim yardım için programlamaya yeni başladıgım için artık sık sık karşılaşacagız galiba |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz İnşallah yardımımız dokunabilmiştir.Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Elimizden geldiği kadar yardım etmek isteriz.Saygılar Sunarım |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz ama yolladıgınız nikteki anlatım ingilizce ya tr sini bulamazmıyız |
| | |
| | #6 |
| Banned | Yukarıdaki belge isteğiniz doğrultusunda, TÜRKÇE olarak değiştirilmiştir.... Ancak, aynı dosya değildir...Diğeri sunum tarzındaydı.Bu dosya metin formatlıdır... Konu Runaw@y tarafından (20-11-2007 Saat 12:11 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #7 |
| Banned | Anladığım kadarıyla siz verdiğim linki yani, dosyayı indirmeniz gereken siteyi kullanamadınız.... Bende diyorum ki, ilk dosya çok güzel neden beğenmedi....Ne nicki verdim Allah Allah diyorum....Link ingilizce siz onu diyorsunuz.... Ayrıca bakınız: http://www.supermeydan.net/forum/forum2/thread118.html |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: c dilinde ödev yardımcı olurmusunuz Konu Runaw@y tarafından (20-11-2007 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |