![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "visual basic program istekleriniz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ben bir programlama öğrencisiyim. Hobi olarak yaptığım programlarım var. ama maddi açıdan biraz sıkıntılı olduğum için ücretli kişisel program yazmaya karar verdim. Eğer bir programa ihtiyaç duyarsanız bana : ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Arkadaşlar ben bir programlama öğrencisiyim. Hobi olarak yaptığım programlarım var. ama maddi açıdan biraz sıkıntılı olduğum için ücretli kişisel program yazmaya karar verdim. Eğer bir programa ihtiyaç duyarsanız bana : alfanzo27@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. yaptığım bazı örnekleri de sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım. yazdığım programların kaynak kodlarını da size vereceğim. (ne yazık ki sadece visual basic) not : bay admin böyle bir durumun bu güzel paylaşım sitesinde mevzu olmasından rahatsız oluyorum. ama yapmalıyım. eğer başka önerileriniz varsa beklerim. teşekkürler... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: visual basic program istekleriniz.. yapabilecek pek birşey olmadığını düşünüyorum.Hemen hemen her sitede işleyiş bu şkilde oluyor ya neyse |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: visual basic program istekleriniz.. Program isteği herzaman vardır ve bu sürekli artıcak.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: visual basic program istekleriniz.. basic'de paintteki gibi çizim yapabilecek ve çizime başlama noktasına tıklandığında çizim duracak böyle bir programı nasıl yapabilirim
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |