![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Programlama forumu içinde "vb.nette yedek alma programı yardım" başlıklı konu görüntüleniyor, "mrb arkadaslar visual basic .net te bir yedek alma programı yapmak ıstiyorum ama bu konuda pek bilgim yok yanı yedek konusunda nasıl yapabılırım ? kısaca anlataım kullanıcı yedeklemek ıstedıgı dosya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | vb.nette yedek alma programı yardım mrb arkadaslar visual basic .net te bir yedek alma programı yapmak ıstiyorum ama bu konuda pek bilgim yok yanı yedek konusunda nasıl yapabılırım ? kısaca anlataım kullanıcı yedeklemek ıstedıgı dosya yada dızını gırecek bunu yıne belırledıgı bır yere rar layarak kopyalatcak bır program aynı zamanda kullanıcının belırledıgı saatte otomatık olarak program gosterılen yerdekı yedeklerı alacak boyle bir program yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum simdiden teskurler |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |