![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Elektronik, Ev Elektroniği forumu içinde "Elektronik Arsiv" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne yazikki Uploadlarımın Büyük bir kısmı silinmiş sanırım birisi rapide ispiyon etmiş saglam kalanlar aşşagıda İnşallah Tekrar upload edecegim silinenleri Elektrik Elektronik Bilgiler,Klavuzlar Kullanım klavuzları Staj dosyaları Notlar Tezler ipucları ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Elektronik Arsiv Ne yazikki Uploadlarımın Büyük bir kısmı silinmiş sanırım birisi rapide ispiyon etmiş saglam kalanlar aşşagıda İnşallah Tekrar upload edecegim silinenleri Elektrik Elektronik Bilgiler,Klavuzlar ![]() Kullanım klavuzları Staj dosyaları Notlar Tezler ipucları Malzeme Cihaz bilgileri vs.vs 240 dosya umarım işnize yarar Saygılar Liste HTML Directory Lister v0.7 listing Liste TXT http://www.geocities.com/bbxload/innfo.txt Download RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting pas:gevv Best Elektronik Bootable CD ![]() Selam Arkadaslar zamanında "NeptunNET" Arkadasımızın yaptıgı guzel paylasım işe yarar elektronik ile ilgili programların bulundugu bootable bir cd linkler olmustu bende tekrar upload ettim işinize yarar bir kosede dursun elektronik dısında işe yarar araclarda var bilginize Saygılar ve NeptunNET Kardese Tesekkurler NeptunNET; Merhabalar, CD arşivimi karıştırırken Best Elektronik adlı bir CD nin varlığını keşfettim. Benim fazla işime yaramayan bu CD'nin bu bölümün takipçilerine yararlı olacağını düşünerek paylaşmaya karar verdim. CD'ye ayrıca Bios Setup Şifresini Sıfırlamak (okumak için tıklayın) da kullanabileceğiniz boot CD özelliklerini de ekledim. Umarım işe yarar bir CD olur. dosyaları açarak Best_Elektronik.iso adlı dosyayı oluşturuyor. Eğer sisteminizde Nero kurulu ise dosyaya çift tıklayarak (ya da sağ tıklayıp birlikte aç menüsünden Nero'yu seçerek) boş bir CD'ye yazdırabilirsiniz. ISO dosyanın boyutu 576 MB sıkıstırılmıs olarak 296 MB yer tutuyor CD'nin içeriği Download RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting pass:gevv NeptunNET; Merhaba, CD'nin nereden elime geçtiğini hatırlamıyorum inanın. Bugün merak edip tekrar bir gözatayım dedim. Tanıdık tek program daha önce kullanımı konusunda elektrik mühendisi bir arkadaştan bilgi aldığım ve zamanında biraz karıştırdığım Cd deki \Best Electr\programs\EWB5 klasöründeki Electronic WorkBench 5.0 programıydı. Bu program aracılığıyla sanal devreler tasarlayıp çalışmasını kontrol edebiliyorsunuz. Denediğimde bu programın çalıştığını gördüm. CD'de yeralan F-Prot Anti Virus programı ile Bios klasöründe yer alan Bios Şifresini sıfırlayan programları ve NAV klasöründe yer alan birkaç utility programını ben CD'ye ekledim. CD'nin orjinal şekli sadece Best Electr klasöründeki programları içermekteydi. CD'deki bazı programları çalıştırmayı denediğimde eksik olan bazı .dll ve .Vbx uzantılı dosyaları istediğini farkettim. Bu tür eksik dosyalar için aşağıdaki dosyayı indirip bir klasöre açarak, ihtiyaç duyulanı Windows\System32 klasörüne kopyalarsanız sorun çözülüyor. Download http://www.maritech.no/files/2002_6_3_systemfi.exe Yukarıdaki dosyanın içerdiği dosyalar aşağıda listelenmiştir. AWARE.VBX AWARECC.VBX CMBTCTL.DLL CMBTDWG.DLL CMBTLL.DLL CMBTUTIL.DLL CMDIALOG.VBX FPRUN300.DLL KEYSTAT.VBX MSAFINX.DLL MSAJT112.DLL MSMAPI.VBX SSDATA2.VBX SSDATA3.VBX SSDOCKTB.VBX SSIDXTAB.VBX THREED.VBX TOOLHELP.DLL VBDB300.DLL VBRUN300.DLL AWARELC.VBX MSAJT200.DLL CMBTLLGR.LNG CMBTLLUS.LNG MSGHOOK.VBX CMBTLLX.VBX OMTABLE.DLL CTL3DV2.DLL MAPI.DLL COMCTL32.DLL MSVCRT.DLL OLEAUT32.DLL __________________ Printer Service Manuals ![]() 758 Adet servis manual devre şemaları mekanik bilgileri extra olarak bazılarında arıza notları hatakod acılımlarıda bulunmaktadır dosyalar PDF dir Liste ve Download Linkleri http://hyperelektronik.com/Dosyalar/listeler/pr.txt Evinizi Microcontroller ile Yönetin Bilgisayarınız üzerindeki bir program ve yapacağınız devre ile ampülünüzdeki ışığın şiddetini, klimanızın sıcaklığını veya herhangi bir motorun devrini ayarlayabilirsiniz.sensörler ve yardımcı bir program aracılığıyla evinizin içerisindeki sıcaklık, basınç, ışık ayarı gibi fiziksel değerleri kontrol etmenizi sağlayan bir sistemdir.. tamamen bedava ve full proje sitede detaylı acıklama var ingilizce olarak Home controller - Intro of Time Scheduler and Regulator modes MAXIMUS - CNC BASKI DEVRE DELME MAKİNESİ ![]() :: MAXIMUS :: CNC BASKI DEVRE DELME MAKINESI Altium Designer 6 Video Anlatımı ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting pass: gevv Sprint-Layout 4.0 Kullanımı (video) elimden geldigi kadar anlattim eksiklerim vardır onlarıda siz cozersiniz zati cok basit ve guzel bir program Download Linki: RapidShare: 1-Click Webhosting pass:gevv acılmaz ise codec sorununuz vardır buradaki codec yukleyiniz Download Video Codecs + Olarak standart kurulumda gelen malzemeler yanısıra kendi yaptıgım ve netten buldugum malzemeler Download RapidShare: 1-Click Webhosting ULTRLD 100W ![]() the ultra-low distortion 15W class-A amplifier. Since then, that amplifier has become our benchmark. Its distortion is so low that we had to resort to new procedures to be able to measure it. Inevitably, soon after the 15W class-A amplifier had been published, we wondered about producing a higher power version. As good as the 15W amplifier is, it is still only 15W and on many types of music, particularly opera and classical piano, it simply does not have enough power. So we thought a 100W version would be really good. However, we shrank back from the idea of producing a 100W per channel class-A amplifier. After all, the stereo version of the 15W class-A amplifier dissipates about 100 watts at all times. If we produced a 100W stereo version, it would dissipate around 600 to 700 watts at all times. In other words, it would make a good heater for small rooms. DOWNLOAD RapidShare: 1-Click Webhosting hyperelektronik.com * ampeg * elk * fender * gibson * hiwatt * laney * london city * marshall * mesa boogie * music man * orange * selmer * simms watts * sound city * traynor * vox fender gibson marshall mesa hhscott kay laney philco gretsch harmony philips rca riıckenbacker selmer soundcıty sunn traynor unıvox vox yamaha RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting pas:gevv Konu gevv tarafından (27-07-2007 Saat 05:50 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv linler öldü..... bu mesajı siliniz. Konu gevv tarafından (27-07-2007 Saat 05:52 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv linler öldü..... bu mesajı siliniz. Konu gevv tarafından (27-07-2007 Saat 05:52 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv teşekkürler süper bi kaynak tam benlik
__________________ http://img401.imageshack.us/img401/7...arch4cebb5.gif |
| | |
| | #5 |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv Nice forum. Greets from Holland. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv Arkadaşım paylaşım için çook teşekkürler. arkadaşlar elimde bir kaçtane hdd motoru var ama çalışmalarını sağlayacak bir devrem yok internette aradım ama hdd motorlarını çalıştıracak devre bulamadım bir sürü step motor çalışması var hdd için olanı bulamadım. eğer elinizde hdd motorlarını çalıştıracak devre şeması varsa ve paylaşırsanız memnun olurum. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elektronik Arsiv selam gevv arkadaşım bu linkler boş tekrar kontrol edermisin lütfen teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |