![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Elektronik, Ev Elektroniği forumu içinde "Alan secimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ben geç olsada bir dalda şimdiden uzmanlaşmam gerektiğinin farkına vardım ve şu nada hangi alanda kendimi geliştirmeliyim diye araştırma yapıyorum ülkemizde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Alan secimi sevgili arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ben geç olsada bir dalda şimdiden uzmanlaşmam gerektiğinin farkına vardım ve şu nada hangi alanda kendimi geliştirmeliyim diye araştırma yapıyorum ülkemizde en geçerli alan çağımıza uyan ve bunların arasından da bana uyanları seçecem bu konuda bilgisi olan arkadaşlar değerli bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum email adresim xxxxxxx@gmail.com şimdiden teşekkürler ADMIN NOTU: Kod: E-Mail ile bilgi alacaksan Foruma neden yazıyorsun?: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |