FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Elektronik, Ev Elektroniği

Samsung’dan NAND Flaş bellek

Hobiler katogorisi Elektronik, Ev Elektroniği forumu içinde "Samsung’dan NAND Flaş bellek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Samsung, gelecek kuşak PRAM’lerin prototipi olan 40 nm 32 Gb NAND flaş belleği ve yakında piyasaya çıkacak hibrit sabit disk sürücüde kullanılacak yeni bir SoC çözümünü duyurdu. Samsung Electronics, gelecek ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-11-2006, 06:47 PM   #1
Uye
 
Cerrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Kocaeli/Istanbul
Mesajlar: 556
Cinsiyet:
Rep Gücü: 4 Rep: 143
Cerrah will become famous soon enoughCerrah will become famous soon enough
Samsung’dan NAND Flaş bellek

Samsung, gelecek kuşak PRAM’lerin prototipi olan 40 nm 32 Gb NAND flaş belleği ve yakında piyasaya çıkacak hibrit sabit disk sürücüde kullanılacak yeni bir SoC çözümünü duyurdu.

Samsung Electronics, gelecek kuşak PRAM (Faz değişimli Ram) belleklerin ilk prototipi olan 40 nm 32 Gb NAND flaş belleği ve yakında piyasaya çıkacak hibrit sabit disk sürücüde kullanılacak yeni bir SoC (çip üstünde sistem) çözümünü duyurdu.

Samsung, flaş teknolojisinde süregelen gelişmelerin artarak devam etmesi sonucunda, tüketicilerin istedikleri miktarda eğlence ürünü ve bilgiyi, istedikleri yere taşıyabildikleri yeni bir dijital performans dünyasının olanaklı hale geleceğini öngörüyor. Dünya giderek küreselleşip, bilginin yaygınlaşması evrensel bir boyut kazanırken, flaş üzerinde çalışan uygulamalarla daha fazla taşınabilirlik ve depolama tabanlı özgürlük getireceğini söyleyen Dr. Hwang, Samsung’un bu yeni ütopyaya Flaştopya adını verdiğini belirtti.

Samsung’un duyurduğu dünyanın ilk NAND flaş belleği, yeni CTF teknolojisini barındırıyor. Bu yeni teknolojinin NAND flaş belleklerin yaşam ömrünü artırarak 40 nm üretim teknolojisinin ötesine taşıyacağını belirten Dr. Hwang, bunun da ürün boyutlarını daha da küçülterek tüketici elektroniğinde yüksek sayıda üretimin avantajlarını ortaya çıkaracağını söyledi.

Uzun süredir neredeyse tüm dijital kamera, USB sürücü, MP3 çalar, multimedya ve cep telefonlarında veri depolama amaçlı olarak kullanılan NAND flaşlar, yavaş yavaş kişisel bilgisayar alanına da giriyor. Samsung da Haziran ayında bu teknolojiyi kullanan ilk SSD sabit diskli taşınabilir bilgisayar modellerini duyurmuştu. Söz konusu sabit disklerin sağladığı yüksek performans, hafiflik ve gelişkin veri depolama güvenliği, mobil sistem üreticilerinin ilgisinin NAND flaşa yönelmesine neden oluyor.

Samsung NAND flaş belleğe ek olarak, hibrit disk sürücüler için geliştirdiği bir SoC (çip üstünde sistem) kontrolörünü de duyurdu. Yeni SoC kontrolör, Samsung’un gelişkin teknolojilere yönelik ürünlerindeki çeşitliliği temsil ediyor.
__________________
Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( ) Tiklayip Mesaji Onaylayin...
Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar...
Cerrah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 18-02-2007, 12:22 PM   #2
Banned
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Yaş: 16
Mesajlar: 8
Cinsiyet:
Rep Gücü: 0 Rep: 10
abkasi is on a distinguished road
abkasi - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Samsung’dan NAND Flaş bellek

nerden bu habneri buldunuz
abkasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ram'ler doğangüneş Donanım 3 21-05-2008 12:59 AM
Dizüstü sisteme bellek (ram) nasıl takılır? KopiLL Donanım 0 13-09-2007 09:32 PM
Bellek doğangüneş Donanım 0 27-08-2007 06:37 PM
MicRosoft TeRimLer SözLüğü doğangüneş Donanım 1 31-07-2007 04:00 AM
donanım ile ilgili soru ve cevaplar doğangüneş Donanım 0 23-05-2007 03:39 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:56 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO