![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Donanım forumu içinde "Citizen Swfit 90 yazıcı yardım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Çok Acil Olarak Yardımınıza İhtiyacım Var... Elimde Citizen Swfit 90 yazıcı var ve bu yazıcının türkçe dil desteğinin ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum.windows altından yazdırmada bi sorun yoq fakat ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Citizen Swfit 90 yazıcı yardım Arkadaşlar Çok Acil Olarak Yardımınıza İhtiyacım Var... Elimde Citizen Swfit 90 yazıcı var ve bu yazıcının türkçe dil desteğinin ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum.windows altından yazdırmada bi sorun yoq fakat dos altından çalıştırdıgım programımda türkçe karakterleri yazdıramıyorum.Edit'den yazdıgımda ise sadece ş ve ğ yi yazmıyor.Dilerim daha önce bu sorunu yaşamış ve halletmiş olan birisi bana yardım eder.Teşekkürler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |