![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Donanım forumu içinde "WEBCAM onerisi yapiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar, piyasada ilk 3-5 megapiksel webcamlari denemistim, ilk piranha marka cikarmisti. garip ama gercek piyasada bircok marka webcam mevcuttur. kimisi yerli cin yaptirimi kimisi orjinal marka. ve cogunda 12 megapiksel ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | WEBCAM onerisi yapiyorum arkadaslar, piyasada ilk 3-5 megapiksel webcamlari denemistim, ilk piranha marka cikarmisti. garip ama gercek piyasada bircok marka webcam mevcuttur. kimisi yerli cin yaptirimi kimisi orjinal marka. ve cogunda 12 megapiksel hattta 20 megapiksel filan yazanlar da var , verdiginiz fiyatlar aslinda sadece Megapiksel ve gosterisli kutu etiket fiyatidir 30-40 ytl piyasada eger arastirirsaniz 40-50 ytl civarlarinda satilan Microsoft web cameralari veya Logitech kameralari kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir musterim almis kucumsedim web camerasini Microsofta karsi bir allerjimiz var diye. ama o kadar keskin goruntu var ki bendeki 12 megapikselin yalan oldugunu zaten biliyordum. msn ve skype de de aktarimlari daha hizli kesiklik yok ,ayrica karanlikta daha as isikta da cok basarili. bilincli olarak fransa ile gorusme yaptik gercekten cok fark var. o kadar keskin goruntu ve kesiksiz aktarim oldugunu idda ediyorum. ustelik yalan yok 1 megapiksel filan degil. bugun kesinlikle size Microsoft Web cam oneririm. bilgisayar parca saticilari ellerinde ne varsa onu onerir. cogu ne sattigini bilmez musterilerden ogrenir.cunku onlar birer saticidir. elinde hangi mal fazlaysa o iyidir bazen. ben sadece deneyerek elde ettigim bir tecrubemi paylastim gercekten ciddi secim yapmis olursunuz ve hemen hemen ayni fiyata , |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |