![]() |
|
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() | En iyi bilgisayar markası Bir cogumuz kullandıgımız bilgisayarı toplamayı tercih ediyoruz ama Bilgisayar parcaları konusunda detaylı bilgisi olmayanlar icin en iyi markayı seciyoruz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 37
Rep Gücü: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() | mecbur topluyoruz.marka yada toplama marka almak 300-400 ytl fark ettiriyo |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 4 ![]() | ben beko kullandıgım için çok iyi 5 yıl etti halen bir sorunla karşılaşmadım ve ilerki zamanlardada karşılaşmıyacagım için en iyisi beko görüyom |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | laptop derseniz asus derim bende asus kullanıyorum :Entusiasmado: |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 4 ![]() | Bence herkes hp kalitesini tatmalı bırde asus farkı var tabiki monitor de ise fiyat ve performans açısından Samsung diyorum :Extranado: :Entusiasmado: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | BeNce Casper faLLa ben hep Casper kuLLandım we cok memnunum :))
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/5...5ez9ck2wj0.jpg |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 4 ![]() | leptop dedinmi akla ilk gelen marka bence toshiba olmalidir |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: dünyadan
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En iyi bilgisayar markası bence eniyisi toplama bilgisayar markalıdan daha iyi markalıda ne verirlerse onu alıyorsunuz toplamada istedihini sen seçiyorsun |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: En iyi bilgisayar markası bencede iyi bir şekilde toplanmış pc hepsinden iyidir?mesela şu anda o kadar iyi malzemeler varki yüksek performans veren anakartlar,ekran kartları var?işlemci ve ram içinde iyi seçenekler var?bunların hepsini bir araya topladığınız zaman mükemmel pc 'ye kavuşabilirsiniz?elbetki biraz olsun araştırma yapıp birazda tecrübeye sahip olmanızda yarar var?yalnız ankette bazı pc'lerin yerine daha iyi olan dünya markaları sıralanabilirdi?örneğin compaq,ıbm,acer,asus v.b gibi? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| asus, bilgisayar, bilgisayar markalari, casper, dell, en iyi bilgisayar |
| Seçenekler | |
| |