![]() |
|
| | |||||||
Pc'leri marka bazında değilde işlevsellik ve kullanım alanlarına göre sıralasak daha doğru olur mesela dizüstü pc'lerde Toshıba,Asus,Sony Vaıo ve Apple ürün gamının doruğundaki markalar fakat her ürünün artısı eksisi var
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 8116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pc'leri marka bazında değilde işlevsellik ve kullanım alanlarına göre sıralasak daha doğru olur mesela dizüstü pc'lerde Toshıba,Asus,Sony Vaıo ve Apple ürün gamının doruğundaki markalar fakat her ürünün artısı eksisi var örneğin Toshıba Satellıte performans açısından üstün bir pc olmasına karşın en ufak kasılmada bile fan açması ve fan sesinin yüksekliği ile handikapa sahip bir marka olarak ön plana çıkmakta şayet Asus gibi bir pc'de ne kadar kastırdıysam fan açamadım..Burada pc'lerin teknik özelliklerini vermeye kalksam uzunca bir yazı yazmam gerekebilir dizüstünde favorim Asus,gelelim masaüstüne bu segmentteki en iyi pc ihtiyaçlarımıza cevap verecek kapasiteyle fiyat aralığındaki köprüyü kurduğumuz pc olarak niteleyebilirim..Tabiiki gidipte Arçelik,Vestel,Exper,Casper,Dente gibi markalardan olağanüstü şeyler beklemek hayalcilik olur ekonomik segmentteki pc'lerden Pro 2000,Crea,Acer,Dell gibi markalar beklentileri karşılayacak düzeyde diyebilirim..Günümüzün teknolojisinde bilişim sektörü en çok ivme katedenlerin başında geliyor bu nedenle marka bazında satın alınan pc'ler donanımsal olarak arttırmaya müsait fakat bu donanımsal değişiklik sınırlı diyebilirim örneğin standart bir anakart üstünde ne kadar oynama yapabilirsiniz işte tam burda toplama pc devreye giriyor sizi beklentilerinizin üzerine taşıyacak pc'yi biraz araştırma yaparak bir araya getirmek mümkün..
__________________ Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim... |
| | |
| | #43 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Nerden: lanetli batıdan
Rep Gücü: 2830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toshiba' nın olmadığı bir ankete anket demem kardeşim, dağılın!
__________________ fazla sert, fazla katı, fazlasıyla ben... |
| | |
| | #44 |
| Yeni Kayıt ![]() | Bence en guzel bilgisayar kendi topladığın bilgisayardır neden diyeceksiniz çünki bilgisayarların % 90 ının donanımları hep farklı markalardan oluşur ..%10 luk kısmı isede bildiğim kadarı ile IBM bilgisayarına ait oda eski bir markası aşağı yukarı bütün parçaları kendi donanımları..saygılar
__________________ ![]() BUNDAN ÖTESİ YA İSTİKLAL...YA ÖLÜM!!! |
| | |
| | #45 |
| Yeni Uye ![]() | HP ve PRO2000 kesinlikle toplamak yerine almayı tercih ettiğim markalardır.
__________________ Sen sevmedin ya,Ben de gidip herkesi sevdim Ve herkese böldüm kendimi, Herkese az az düştüm,Ve kimseye yetmedim |
| | |
| | #46 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabii ki dell üstüne tanımam kullanıyor musun derseniz hayır :D
__________________ Avrupa solu, dünya sosyalizmine öncülük edemez, itici güç olamaz. DÜNYA SOSYALİZMİNİN ÖNCÜSÜ SOSYALİST TURAN'DIR... " MİR SEYİD SULTAN GALİYEV |
| | |
| | #47 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Nerden: gebze
Rep Gücü: 2038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence casper iyi.Birşey sormak istiyorum apple kullanmak zor mu?Programı farklıymış bildiğim kadarıyla. |
| | |
| | #48 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Yaş: 23
Rep Gücü: 1 ![]() | |
| | |
| | #49 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Nerden: gebze
Rep Gücü: 2038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #50 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 8116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Apple sanılanın aksine macintosh işletim sistemiyle Windows'tan daha kolay kullanıma sahip kullananların yorumlarına göre not vermek gerekirse..bencede sıradışı bir deneyimdir apple kullanmak.. Apple hem masaüstü hem laptop hemde netbook'larda en iyilerin başında geliyor tavsiye ederim üstelik teknomarketlerin hepsinde yer almakta Bimeks,Teknosa,Media Markt vs..Fakat fiyat aralığı yüksektir..
__________________ Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| asus, bilgisayar, bilgisayar markalari, casper, dell, en iyi bilgisayar |
| Seçenekler | |
| |