![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Grafik Programları İçin Nasıl Bilgisayar gerekli ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ben grafik programları için ( catia, autocad , solid vs. vs ) bir makina toplayacam nasıl özellikler olmalı yardımları bekliyorum. şimdiden saolun İşlemciyi AMD düşünüyorum ........"
| Anketimiz: ne yapmalıyım? | |||
| nasıl işlemci olmalı? | | 0 | 0% |
| anakart özelliği? | | 0 | 0% |
| ekrankartı özelliği? | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Arkadaşlar ben grafik programları için ( catia, autocad , solid vs. vs ) bir makina toplayacam nasıl özellikler olmalı yardımları bekliyorum. şimdiden saolun İşlemciyi AMD düşünüyorum ..... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Grafik Programları İçin Nasıl Bilgisayar gerekli ? ar kadaşlar cimatron 7 yukleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |