![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Vista Tema Yeni" başlıklı konu görüntüleniyor, "gerçekten mükemmel ve sadece 1 mb evet yanlış duymadınız bu kadar küçük boyutuna rağmen pc nize süper bir görünüme kavuşturucak?1 mb boyutuyla vistanın tüm inanılmaz görselliğine kavuşun?yapmanız gereken 2 şey ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vista Tema Yeni gerçekten mükemmel ve sadece 1 mb evet yanlış duymadınız bu kadar küçük boyutuna rağmen pc nize süper bir görünüme kavuşturucak?1 mb boyutuyla vistanın tüm inanılmaz görselliğine kavuşun?yapmanız gereken 2 şey var ve çok basit?önce programı rardan çıkarıp kurun?sonra eklentiyi rardan çıkarıp kurun ve bir restart verdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın bu kadar?ardından mouse ile sağ tıkla>özellikler>görünüm>nuvista bu kadar basit hadi kolay gelsin?ayrıca 4 adet görünümede sahip?replerinizi bekliyorum? Download http://rapidshare.com/files/17500566...wnload.net.rar Eklenti http://www.portraitofakite.com/downl...me/uxtheme.zip |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni Paylaşım için teşekürler.. Emeğe saygı |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni güzel olmuş dostum bilgi paylaştıkca çoğalır |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni -TŞkLer saoL dostum.... emekLerine sagLık |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni eklenti linki sorunlu dostum tekrarlarsan sevinirim emeklerine sağlık |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni evet ya eklenti bozuk emeğine sağlık yinede |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 21
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Vista Tema Yeni saol kardesssssssssssssssssssssssss
__________________ PİNTO1 7 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |