![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Alev Yazı Yapımı - Resimli Anlatım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Toolbar'dan Foreground ' ı beyaz Background ' ı siyah yapın ve Grayscale modunda, 72 pixels/inch çözünürlükte, Contents değeri Blackground Color olacak şekilde dilediğiniz boyutta bir dosya açın ve Type Tool ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alev Yazı Yapımı - Resimli Anlatım Toolbar'dan Foreground ' ı beyaz Background ' ı siyah yapın ve Grayscale modunda, 72 pixels/inch çözünürlükte, Contents değeri Blackground Color olacak şekilde dilediğiniz boyutta bir dosya açın ve Type Tool ile yazınızı yazın. ![]() Select/Save Selection ile seçiciliği kaydedin. Ctrl + D ile seçiciliği giderin. Image/Rotate Canvas/90 cw ile 90 derece döndürün, Filter/Stylize/Wind 'e tıklayıp yandaki değerleri verin ve OK 'leyin. Ctrl + F ile bunu 2 kez tekrarlayın (Alevlerin boyuna göre dilediğiniz kadar tekrarlayın). Image/Rotate Canvas/90 ccw ile resmi düzeltin. Filter/Blur/Gaussian Blur 'a tıklayın ve 2-3 arasında bir değer vererek yazınızı yumuşatın.
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Filter/Distort/Ripple 'a tıklayın. Amount değerini 100, size değerini de medium yapıp OK'leyin. Image/Mode/Indexed Color 'a tıklayın. Şimdi de Image/Mode/Color Table 'a tık atıp Table 'dan Black Body 'i seçin ve OK 'leyin. Channels menüsüne gidip Duplicate Channels 'a tıklayıp yeni bir channel yaratıp OK 'leyin. Alpha 1 Copy isimli bir channel oluşacak. Bu channel' i seçip Filter/Other/Minimum 'a 1.0 değerini verin. Filter/Distort/Ripple 'a tıklayın. Şimdi de Amount değerini 100 size değerini de medium yapıp OK'leyin. Resminize geri dönüp Image/Mode/RGB Color la resmi RGB yapın ve Select/Load Selection ile seçiciliği çağırın. Del tuşuna basarak alevin içini siyah yapın ve Ctrl + D ile seçiciliği kaldırın.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: Alev Yazı Yapımı - Resimli Anlatım saol kardeş ama photosop cs2 nin pluginleriyle böyle yapmaya gerek yok. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Alev Yazı Yapımı - Resimli Anlatım bu programı nasıl indircem yardım edermısınız? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |