![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Kurt gözlü adam yapımı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Önce 2 resmimizi Psp (Photoshopta) açıyoruz.Bunları Bir Kurt ve Zenci Bir rapçi şarkıcıyı aldım.Bu iki resmi birleştirip oldukça farklı bir görüntü elde etmeye çalışacağız İlk önce kurt resminin Opacity değerini ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce 2 resmimizi Psp (Photoshopta) açıyoruz.Bunları Bir Kurt ve Zenci Bir rapçi şarkıcıyı aldım.Bu iki resmi birleştirip oldukça farklı bir görüntü elde etmeye çalışacağız ![]() İlk önce kurt resminin Opacity değerini düşürüyoruz, böylece alttaki resmi görüp istediğimiz konuma getiriyoruz. Sonra eski haline tekrar getirin. Kurt resmine ait olan Layer ı seçin ve Layer menüsünün altında bulunan Add vector Mask butonuna tıklayın. ![]() Gelelim bu uygulamanın püf noktasına vector mask ı ekledikten sonra Brush Tool a tıklayın, kenarları yumuşak bir fırça seçin ve fırça boyutunu 100 yapın. Foreground Color da #000000 siyah olmalıdır. Şimdi fırçayı yavaş yavaş kurt resminin üzerinde gezdirmeye başlayın, yandaki resimdeki görünümü elde edene kadar kenarları fırça ile silin. Yandaki resim bitmiş gibi gözüksede henüz bitmiş değil. ![]() Image > Adjustments > Hue ile zencinin ten rengi ile kurt resminin renk tonlarının özleşmesini sağlayın. Ben her ikisinide siyah beyaz olucak şekilde değiştirdim. Bu yöntemi kullanarak çok farklı görüntüler elde edebilirsiniz. ![]() alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |