![]() |
|
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "ilk photo nerede ben onu merak ettim ellerine sağlık yapanın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 23
Rep Gücü: 4 Rep: 10 ![]() | ilk photo nerede ben onu merak ettim ellerine sağlık yapanın |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 717 Rep: 70755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | guzelmıs adam yapmıs yani |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum yok ya ben inanmadım bence bir fotoyu kara kalem çalışmasına dönderiyor sonra onu adım adım resimliyor gibime geldi, amacım gösterileni kabullenmek değil, aksi fikir üreterek beyin gelişimini sağlamak, çünkü aynı fikri yapılan diğer resim çalışmalarına uyguladığında aynı sonuç alınmıyor işin garip tarafı bu
| | #15 | |
| Banned | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum photoshop.demiart.ru sitesinde buna benzer yapilar gormushdum ama bu yapi eyer gerchektende 0-dan yapilmishsa buna inanmak lazim.. 3-d studio max -da gerchekci bir animasyon film cekiyorlar Final Fantasy .. Neden Photoshop-da olmasin ? Amma arkadasha destek .. BAzen hazir resmin icinde de calishiyorlar. Bazen en iyi photoshop bilen bile resimlerle calishiyor .. Insani beyinde kurmak kolay bir shey deyil .. Karanlik kalan bir shey var bana... Free hostingde yerleshmish bir dosyalar .. Eyer ben photoshopu boyle bilseydim benim o kadar param olurdu ki, free hosting kullanmazdim .. Bir kac dolarcik verib kaliteli host alirdim ve ustelik sitenin sahibi insanlardan yardim umuyor .. bence bu ish bir az inanilasi deyil .. |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum Gercektende harika bir calisma
__________________ Halil Batın |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum valla ben pek bişey anlamadım ama anlamış gibi yorum yapam da ayıp olmasın bari.. kardeş eline sağlık süper bi çalışma yauuu |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum gercekten harika mukemmel bır calışma |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Ce: Inanilmaz bir Calisma - Yorumlarinizi Bekliyorum ya arkadaşlar inanmayın photoshop bunlar helal olsun valla adamlara bunlar aşmış sadece alkışlamak kalıyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |