![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar başlıktan da anlıyacağınız gibi.. CS2 de bunu ımageready ile yapıyordum.. ama cs3 te ımageready yok.. direk photohopta var var.. ben ayarlıyorum.. ama kaydetemiyorum.. kaydetme konusunda bi yardım ederrmisiniz.. çok ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Arkadaşlar başlıktan da anlıyacağınız gibi.. CS2 de bunu ımageready ile yapıyordum.. ama cs3 te ımageready yok.. direk photohopta var var.. ben ayarlıyorum.. ama kaydetemiyorum.. ![]() kaydetme konusunda bi yardım ederrmisiniz.. çok acil lütfen.. Şimdiden teşekkürler..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? KARDEŞİM merhaba.Kaydetmek için file'de kaydet ve farklı kaydet sekmesi yok mu? New dosyadan girerek çizimi yap sonra ayarlayıp kaydet yada farklı kaydet demelisin.....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? Çizimimi falan yapıyorum tüm aşamaları yapıyorum.. animasyonu azırlıyorum ama gif i hareketli olacak şekilde kaydedemiyorum.. farklı kaydet ten de olmuyor.. gif olarak seçiyorum ama olmuyor.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? Buldum sanırım save for web dicekmişsin, sonra gif olarak kaydedicekmişsin sanırım....
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? İyi de o save for web web site için kayıt türü.. :D ama bi deneyeyim belki kaydeder.. :( EDİT::: Ahanda oldu demek ondan oluyomuş.. Yaw denemekte aklıma gelmedi gördünmü bak.. Süper bi hatırlatma oldu bu çok saolasın..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? Rica ederim kardeşim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Photoshop CS3 Te GİF (Hareketli Resim) Nasıl Yapılır? ellerinize sglık arkdaşalar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |