![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Resimleri bir yerden alıp herhangi bir manzaraya yerleştirme" başlıklı konu görüntüleniyor, "Resimleri bir yerden alıp herhangi bir manzaraya gerçekçi bir şekilde koymak için photoshopda hangi aşamaları uygulamamız gerekli arkadaşlar.. Fotoğrafcılar resimleri öyle bir şekilde kesiyorlarki hiç kesilmişmi belli değil ben Photosopda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Resimleri bir yerden alıp herhangi bir manzaraya yerleştirme Resimleri bir yerden alıp herhangi bir manzaraya gerçekçi bir şekilde koymak için photoshopda hangi aşamaları uygulamamız gerekli arkadaşlar.. Fotoğrafcılar resimleri öyle bir şekilde kesiyorlarki hiç kesilmişmi belli değil ben Photosopda Extract yöntemiyle kesip manzaralara koymama rağmen hiç gerçekçi olmuyor. Arkadaşım bir ışığın altına resmi koymuş ışığın gölgesi resme yansımız nasıl yapmış anlamadım. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |