![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Bayrak Buton (Resimli)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu Photoshop çalışmasıyla her hangi bir obje çok güzel görünümlü bir buton a kavuşabilir. Nasıl yapıldığını adım adım görelim... İstediğiniz ebatlarda Beyaz Renkte yeni bir sayfa açın. Bayrak resminizi açın. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 83 ![]() | Bayrak Buton (Resimli) Bu Photoshop çalışmasıyla her hangi bir obje çok güzel görünümlü bir buton a kavuşabilir. Nasıl yapıldığını adım adım görelim... İstediğiniz ebatlarda Beyaz Renkte yeni bir sayfa açın. Bayrak resminizi açın. Elliptical Marquee Tool aracı ile Bayrağı dairesel olarak işaretleyin. Edit > Copy i tıklayı, Bayrağı kopyalayın. Beyaz sayfanızı aktif duruma geçirip, Edit > Paste ile Bayrağı yapıştırın. Layer > Layer Style > İnner Glow ı açıp, Blend Mode: Normal, Opacity: 40, Technique: Softer, Source: Edge, Choke: 0, Size: 30 yapıp, Renk kutucuğuna tıklayın ve Siyah rengi seçin. Layer > New > Layer i tıklayıp, Ok deyin. Sol tarafta araç menüsündeki Foreground ve Background Color renklerini Beyaz yapın. Elliptical Marquee Tool aracı ile Bayrağın üst tarafına bir elips çizin. Graident Tool ı basın ve elips in üzerine dik olarak uygulayın. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |