![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Grafik Tasarım forumu içinde "Çerçeveden Fırlayan Resim" başlıklı konu görüntüleniyor, "ılk once resmımızı acıyoruz resmımızın kılidını actıktan sonra 2 tane yenı layer acıyoruz ve resmımızı layerların arasına yerleştiriyoruz alttakı layeri lpaint pucket tol ile siyaha boyuyoruz usttekı layer'a gelıp rectangular ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çerçeveden Fırlayan Resim ![]() ılk once resmımızı acıyoruz ![]() resmımızın kılidını actıktan sonra 2 tane yenı layer acıyoruz ve resmımızı layerların arasına yerleştiriyoruz ![]() alttakı layeri lpaint pucket tol ile siyaha boyuyoruz usttekı layer'a gelıp rectangular marquee toll ıle bolgeyı secıp ıcını paint pucket toll ıle bu sefer beyaza boyuyoruz sonra select+modify+contract'ı secıp 15 pixel verdım ben sızde ıstedıgınız sekılde uygulayabılırsınız bunu yaptıktan sonra delete'ye basın sımdı cercevemıze sahıp olduk ![]() ctrl+d yapın edit+transform+perspective ıle shift' basılı tutarak soldan veya sagdan cerceveye boyut kazandırın gereklı bolgeyı sıldıkten sonra cercevelı olan layer'ı kılıtleyebılırsınız bu cercevemızı sılmememız ıcın ve resmımızdekı fazlalıkları sılın tamamdır ![]() sonuç ![]() gerisi hayal gücünüze kalmış ![]() ![]() alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |