![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Adsl, Network, Ağlar forumu içinde "online radyo kurulumu hakkinda" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadasla su winampın shoutcast programının ayarlarını filan yaptım hepsi tamam yayini da aypiyorum ama malum ipyi sabitlemem lazim herhalde cunku karsiya yayın veremiyorum no-ip yi denedim o da olmadı 8000 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | arkadasla su winampın shoutcast programının ayarlarını filan yaptım hepsi tamam yayini da aypiyorum ama malum ipyi sabitlemem lazim herhalde cunku karsiya yayın veremiyorum no-ip yi denedim o da olmadı 8000 portunu da açtım modemde yine olmadi winamp degilde baska kolay bi yoldan online radyo kurulumu varsa yada bunu nasıl yapacam bi cozum yolum bulun lutfen simdiden tesekkurler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 19
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dostum bi ara bende uğraşmıştım bu işlerle dolayısıyla bu konularda biraz bilgim var. Öncelikle radyoyayını yapmak için bildiğim 3 yol var. 1.Flatcast Kolay bir uygulama ve çalıştırabildiğim bir uygulama oldu. Sitesine girip üye oluyorsun sana bir panel veriyorlar ve radyo yayınını ordan yapabiliyorsun. Sana bir iframe kodu veriyorlar onu sitene ekliyorsun dinleyiciler bi yandan radyo dinleyip diğer yandanda sohbet edebiliyorlar. 2.Sam Sam programı gerçekden çok güzel bir program. Ücretsiz radyo hostu veren siteler var oradan ip alıyorsun ve programa o ipyi ekleyip radyo yayınını yapabiliyorsun. ben bunun için 2 gün uğraştım ama yinede başaramadım. herşeyi yapıyordum radyo yayınıda açılıyordu ama sadece ben görebiliyordum. Diğerleri göremiyordu. Sanırım modem ayarlarından port açmam gerekiyordu. Ama sıkıldım bıraktım. Arkadaşlar falan ücretli bir radyo hostu alıp yapalım dedi ama garantisi olmadıgı ve ücretide pahalı oldugu için flatcastta döndüm. 3.Winamp Shoutcast Sorunun için konuşuyorum. Sanırım link vermek yasak o yüzden linkini veremiyorum ama radyo hostlarını araştır. Ücretsiz radyo hostu veren siteler var. Ordan sana bir ip veriyorlar shoutcast programında localhost yerine o ipyi yazcaksın. Hadi kolay gelsin
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: arkadaslar yardım edin online radyo kurulumu hakkinda Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 19
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaslar yardım edin online radyo kurulumu hakkinda yardımcı olabildiğime ve işinin olmasına sevindim. Sana önerim sam programıyla uğraş biraz gerçekden süper bi program efektler falan verebiliyordun. Kurcala biraz;) Bu arada site açmak istiyorsan sana yardımcı olabilirim.;) hadi görüşürük
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |