![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Adsl, Network, Ağlar forumu içinde "türkçe torrent siteleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar türkçe dosya indirebileceğim bildiğiniz torrent siteleri var mı..? ve paylaşabilir misiniz? ben im bildiklerim şunlar: DoyanaKadar :: Giriş Torrent Turk - Unlimited Torrent Downloads torrent türk davetiye yoluyla üye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türkçe torrent siteleri arkadaşlar türkçe dosya indirebileceğim bildiğiniz torrent siteleri var mı..? ve paylaşabilir misiniz? ben im bildiklerim şunlar: DoyanaKadar :: Giriş Torrent Turk - Unlimited Torrent Downloads torrent türk davetiye yoluyla üye almakta, eğer fazla davatiyeniz varsa ve başka türkçe torrent siteleri biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri TORRENTTURK.NET :: Signup BUYRUN TURK TORRENT DAVETİYESİ SİZE EGER İSTEYEN VARSA PM DEN YAZSIN DAHA VEREBİLİRİM YADA MAİL OLARAK YOLLUYABİLİRİM YUKARDAKİ LİNKLE İLK KİM TIKLARSA ALIR DAVETİYEYİ HADİ HAYIRLI OLSUN TORRENT'DE DE NİCKİM BmW |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri BmW bana bi davetiye gönderirsen cok makbule gecer incomparable55@gmail.com bu maile yollarsan sevinirim... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri BmW bana bi davetiye gönderirsen cok makbule gecer yusufbaslar@mynet.com bu maile yollarsan sevinirim yusufbaslar adım tskler. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | BmW bana bi davetiye gönderirsen cok makbule gecer yusufbaslar@mynet.com bu maile yollarsan sevinirim yusufbaslar adım tskler |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri bende davetiye istiyorum. yedekmail@ilkposta.com |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri Bide GençTORRENT :: GençTORRENT'e Hoş Geldiniz sitesi var.site günden güne büyüyor . şu an davetiyesiz üye alımı yapılıyor ve uploader aranıyor.Site çok rahat ve kullanışlı olmasının yanında çokta hızlı ayrıca moderatöler hç çekinmeden süper kampanyalar başlatmış durumda ve torrentlerin bir çoğu altın vs şeklinde |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri BmW bana bi davetiye gönderirsen cok makbule gecer noone.19@windowslive.com bu maile yollarsan sevinirim... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: türkçe torrent siteleri Yeni bir torrent sitesi de http://hq-torrents.net ![]() Yeni üyelere 5 GB upload bizim hediyemiz. Yüksek kaliteli paylaşım parolasıyla kurduğumuz sitemize tüm paylaşımcı arkadaşları bekliyoruz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |