FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Akvaryum

YavRuLuK

Hobiler katogorisi Akvaryum forumu içinde "YavRuLuK" başlıklı konu görüntüleniyor, "BeyLer Ben Yeni YavruLuk aLdım Ve YavruLuqun OrtasınDaKi deLikLerdeN Lepistes YavruLaRınıN GecemeYeceqini DüsüNüYorum..! Birde SiZ Baqın Sizce GecebiLir Mi? İste O YavruLuK Ve YavruLqun Arasında Ki DeLikLer..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 12:06 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

FaruK94 is on a distinguished road
YavRuLuK

BeyLer Ben Yeni YavruLuk aLdım Ve YavruLuqun OrtasınDaKi deLikLerdeN Lepistes YavruLaRınıN GecemeYeceqini DüsüNüYorum..! Birde SiZ Baqın Sizce GecebiLir Mi?

İste O YavruLuK

Ve YavruLqun Arasında Ki DeLikLer

FaruK94 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 03-06-2008, 12:54 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: YavRuLuK

eskiden bu sekilde degildi yavruluklar, demekki degistirdiler
lapistes yavrulayinca direk asagiya duser yavru, asagiya dusen yavru yuzupyukari o deligi bulamayacak sekilde dusecek ama geri gitmesi zor olacak sekilde ayarlanir
maksat anne nin kendi yavrusunu yemesini onlmek birkactane balik kaybin olabilir. ama mutlaka bunu yapanlar hesaplamistir , zaten yavruladiktan sonra kullanilmiyacak ust bolum

muhtemelen akvaryumcular bunu hesaplamis olmalidir , balik ortalama 2-3mm yavru olarak dustugunu hesapla olmazssa kendin suzgecleayirirsin %100 koruyacak diye birsey yok , ama pratik olsun diye satilmis bir urun bu.

yavru baliklarina sen sahip cikarsin suzgecle
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-06-2008, 03:12 PM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bektik is on a distinguished road
Cevap: YavRuLuK

ben kullanıyorum lepistes için ideal.ama yavrulama bitince anneyi hemen al yavrular yukarı azda olsa çiıkıyor
bektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:19 PM .