![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Akvaryum forumu içinde "YavRuLuK" başlıklı konu görüntüleniyor, "BeyLer Ben Yeni YavruLuk aLdım Ve YavruLuqun OrtasınDaKi deLikLerdeN Lepistes YavruLaRınıN GecemeYeceqini DüsüNüYorum..! Birde SiZ Baqın Sizce GecebiLir Mi? İste O YavruLuK Ve YavruLqun Arasında Ki DeLikLer..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YavRuLuK eskiden bu sekilde degildi yavruluklar, demekki degistirdiler lapistes yavrulayinca direk asagiya duser yavru, asagiya dusen yavru yuzupyukari o deligi bulamayacak sekilde dusecek ama geri gitmesi zor olacak sekilde ayarlanir maksat anne nin kendi yavrusunu yemesini onlmek birkactane balik kaybin olabilir. ama mutlaka bunu yapanlar hesaplamistir , zaten yavruladiktan sonra kullanilmiyacak ust bolum muhtemelen akvaryumcular bunu hesaplamis olmalidir , balik ortalama 2-3mm yavru olarak dustugunu hesapla olmazssa kendin suzgecleayirirsin %100 koruyacak diye birsey yok , ama pratik olsun diye satilmis bir urun bu. yavru baliklarina sen sahip cikarsin :Entusiasmado: suzgecle |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: YavRuLuK ben kullanıyorum lepistes için ideal.ama yavrulama bitince anneyi hemen al yavrular yukarı azda olsa çiıkıyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |