![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Akvaryum forumu içinde "cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek varmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar ben daha yeni üyeyüm balıklarımın cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şididen teşekkür ederim...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek varmı? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek varmı? çok zor bir soru dostum en azından benim için zor derim |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek varmı? genelde hayvan dunyasinda erkek olan yakisiklidir susuludur, daha parlaktir, gosterislidir. disinin yanina o yaklasir, dis baliklar daha renksiz soluk renklidir, parlak degildir. aldigin akvaryumcuya bak orada ayni baliklarin arasini iyi incele senin baliklar arasinda farklilik yok ise 2 tane disi balik almis olabilirsin, 2 erkek balik kavga etme olasiliklari vardir, akvaryunculukta yeniyseniz balik uretmek icin en uygun balik LAPISTES cinsidir en ucuz baliklardandir,cok rahatca uretirsiniz sadece isiticiyi biraz fazla acin 26-30 derece yeter 2 ay sonra yavru alirsiniz erkek ve disisi bellidir lapistesin doguran baliktir. en cok kazandiran baliktir akvaryumculara. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cinsiyetleri hakkında bilgi verebilecek varmı? Akvaryumun çok güzel görünüyor. Chiclidler'de erkekler dişilere nazaran biraz daha iri olurlar. Renkleri biraz daha koyu olur.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | |