![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "vista inanilmaz boyutta" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar buna inanamayacaksınız. 1.5 MB sıkıştırılmış boyut. Açılınca ne kadar olacağını kendi gözlerinizle görün. 1.5 mb vista işletim sistemini indirin. http://rapidshare.com/files/23841754/win_vista.rar sifre : "karahan"..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | vista inanilmaz boyutta Arkadaşlar buna inanamayacaksınız. 1.5 MB sıkıştırılmış boyut. Açılınca ne kadar olacağını kendi gözlerinizle görün. 1.5 mb vista işletim sistemini indirin. http://rapidshare.com/files/23841754/win_vista.rar sifre : "karahan" |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 23 ![]() | Cevap: vista inanilmaz boyutta 1. mesajla olmuyor bu işler hem nasıl 12.5 GB lik şey 1.5 mb ye küçülcek en fazla 1.5 gb |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: vista inanilmaz boyutta KARDEŞ MERHABA BEN İNDİRDİRDİM 733 MB BİR DOSYA OLDU PEKİ HANGİ İŞETİM SİSTEMİ BUNUNLA FORMAT MI ATACAK BEN XP PRO.SP2 KULLANIYORUM ÇALIŞIRMI BU BİLGİSAYARDA ACİL CEV VERİRSEN SEVNİRİM |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: vista inanilmaz boyutta arkadaşlar bende indirdim şimdi.. bi bakıcam arşivhasarlı olabilir .. rar dan hasarsız çıksa bile dosyaların çalışır durumda olacagı mechul.. bundan önce 1.5 mb a longhorn indirmiştim... bi şeye bencemiyor.. hep dosyalar bozuk..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: vista inanilmaz boyutta AaAaAa arkadaşlar buda ne indirdim bi de ne göreyim... bu VİSTA değil hihihihih :biggrin: bu LONGHRON ben bunu birdaha indrmiştim.. ve dosyaları bozuktu... ve indirmeyin derim ben ssize başu başunaa..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |