![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "windows vista ekran 3d" başlıklı konu görüntüleniyor, "öncelikle selamun aleyküm kardeşlerim ben windows vista ultimate indirdim dvd ye çektim kurdum fakat ekranı nasıl 3d yapcağımı bilmiyorum hangi tuşla yapaccağım bilen varsa lütfen yazsın sevgi ve saygı ile..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | windows vista ekran 3d öncelikle selamun aleyküm kardeşlerim ben windows vista ultimate indirdim dvd ye çektim kurdum fakat ekranı nasıl 3d yapcağımı bilmiyorum hangi tuşla yapaccağım bilen varsa lütfen yazsın sevgi ve saygı ile |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: windows vista ekran 3d arkadasım 3d demekle kastın açılan pencereleri 3d göstermeyse maksatın... benim bildigim alt+tab tuşu le yapılıyor...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows vista ekran 3d alt tab değil kardeş start+tab (alt'ın solundaki windows işareti+tab) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: windows vista ekran 3d |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows vista ekran 3d selam aleykum WOOLDEMORT kardeşim öncelikle merhaba ben bu ultimate yi indiremedim evde internetim de yok bana bu indirdigin ultimatenin bir kopyasını yapıp gönderirsenin çok sevinirim YÜCE ALLAHIM HAYATINDA HEP SANA YARDIMCI OLMASI SAGLIK SIHHAT MUTLU MESUT BİR HAYAT VADETSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL YARDICI OLURSAN SEVİNİRİM CEVABINI deniz_yildizi02@hotmail adresine bekliyorum.sana adres bilgilerimi veririm ozaman |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |