![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "sabit disk hakkında çok acil yardım edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar dün tweak-XP Pro v4 diye bi program indirdim.optimizasyon yapıp sistemi hızlandırıyomuş.ben de ordaki system tweaks bölümünde sistem optimizasyonlarını yapıyodum.o menüde ramdisc drive diye bi yer var.oraya girip ramdisc drive ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | sabit disk hakkında çok acil yardım edin arkadaşlar dün tweak-XP Pro v4 diye bi program indirdim.optimizasyon yapıp sistemi hızlandırıyomuş.ben de ordaki system tweaks bölümünde sistem optimizasyonlarını yapıyodum.o menüde ramdisc drive diye bi yer var.oraya girip ramdisc drive ı yükledim ve birden bilgisayarımda ramdisc diye 47 mb lık bi sabit disk oluştu.ama ben istemiyorum.daha sonra tekrar programa girip o diski uninstall a tıkladım bana aygıt yöneticisini açtı:disk bilinmeyen menüsündeydi açtım ve donanımı kaldır dedim kaldırdı sonra tekrar bilgisayarıma girdim bu sefer diskin üzerinde soru işareti vardı.bunu nasıl bilgisayarımdan kaldırabilirim? (sorun biraz uzun oldu ama:biggrin: ) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sabit disk hakkında çok acil yardım edin uzun olmuş ama yeterince açıklayıcı değil.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |