![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili supermeydan sakinleri bakalım en çok kullandığımız internet tarayıcısı hangisi. Herkes oy verirken nedenleri ile yazarsa ; bilmeyenler öğrenmiş olur veya değiştirmek isteyenler olabilir. kısaca bir internet tarayıcısı hakkında beklentilerimizi ..."
| Anketimiz: Kullandığınız internet tarayıcısı | |||
| Opera | | 12 | 10,62% |
| Firefox | | 38 | 33,63% |
| İnternet Explorer | | 63 | 55,75% |
| Katılımcı sayısı: 113. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 24
Rep Gücü: 3 ![]() | Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? Sevgili supermeydan sakinleri bakalım en çok kullandığımız internet tarayıcısı hangisi. Herkes oy verirken nedenleri ile yazarsa ; bilmeyenler öğrenmiş olur veya değiştirmek isteyenler olabilir. kısaca bir internet tarayıcısı hakkında beklentilerimizi , isteklerimizi ve kullandığımız tarayıcının bize sağladığı faydaları daha iyi öğrenmiş oluruz. Not : Benim bildiğim ve kullandığım tarayıcılar bunlar. Varsa başka bildiğin buyrun anlatın
__________________ Her ilden bir deli , Sinop'tan tuttuğunu ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 24
Rep Gücü: 3 ![]() | İlk oyu ben kullandım. Oyumu Opera'ya verdim. Benim bütün isteklerimi karşılıyor ama e-postamda türkçe karakterleri göstermiyor. ( Bunu diğerleri de sağlayamıyor ) Özellikle hızlı olması , tek bir pencereden yönetilmesi , tamamen kişiselleştirilebilmesi , en son kaldığım yerden devam edebilmesi bunu kullanmamı sağlayan en önemli nedenlerden. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir programdır. Hİç olmazsa bir kere deneyin. Programı indirmek için burayı dil dosyası için burayı tıklayın. Bu en son sürümüdür ... İyi seyirler ...
__________________ Her ilden bir deli , Sinop'tan tuttuğunu ... Konu uzi tarafından (19-01-2006 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? bencede fırefox nedenı hem guvenlı hem hızlı tek bı pencereden yonetebılıosun ındırme yonetıcısı temalar ve dıger + ozellıklerı var ama guncellestırmelerı sorun oluo ama pc kapandı dıelım yada pencereyı yanlıslıkla kapattınız oturumu kuratar seklınde bı soru soruo ve kaldıgınız yerden dwm edıosunuz ınternet exp.. dan ıyı oldugunu kesın ama .. |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? firefoxu duydum da opera da nedir o nasıl kullanılıyo media player gibi bişeymi opera şimdi bilen var bilmeyen var dimi |
|
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? Esasında msn Expoloer i kullanıyorum ama yukarıda ki şıklarda olmadıgı için internet expoloer işaretledim nedenine gelince sık kullanılan sitelerimin hiç bir zaman kaybolmaması yani pc format attıktan sonra sık kullanıla siteleriniz her seferinde kayboluyor ama msn ile asla kaybolmaz |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? En iyisi Opera tartışılmaz....:) |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? bence en iyisi internet explorer hem kullanımı çok kolay |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? WALLA BEN HEM FIREFOX HEMDE IE KULLANIYORUM AMA COGUNLUKLA FIREFOX KULLANIYRUM...:wink: |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Hizmetten
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ? Ben aslinda hem firefox hemde internet explorer kullaniyorum ama firefoxta ic ice pencereler oldugu icin gelenllikle onu tercih ediyorum.. ie 7 bilgisayari fazla yorar diye onu yuklemek istemiyorum.. :)
__________________ asdf29 Iz Birakir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |