![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista türkçe Ocak 2007'de çıkmış olacak. Bilgisayarların teknik kapasitesini zorlayan bu işletim sistemi şu an kullandığınız bilgisayarda sağlıklı kullanılabilecek mi? Yoksa yeni bir bilgisayar almadan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista türkçe Ocak 2007'de çıkmış olacak. Bilgisayarların teknik kapasitesini zorlayan bu işletim sistemi şu an kullandığınız bilgisayarda sağlıklı kullanılabilecek mi? Yoksa yeni bir bilgisayar almadan Vista'ya geçiş yapamayacak mısınız? Bunu merak edenlerin sayısı o kadar fazla ki, bu amaçla bir test yazılımı hazırlanmış. ATI şirketinin sitesinden çevrimiçi kullanılabilen bu yazılım, bilgisayarınızın teknik özelliklerini test ediyor ve Vista'ya hazır olup olmadığınıza karar veriyor. http://ati.amd.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html ilk açılan sayfaya I ANGREE diyoruz sonra açılan sayfada da CAN YOU RUN IT seçiyoruz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz saolun teşekkürler ben de yüklemeye korkuodum teşekkürler...:smile:
__________________ HaCKeR_aDaYı_HaSaN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz benım sıstem 1gb ram 3.00 ıntel 800 mhz 256 mb ekran kartı vısta ultimate kaldırmıyor bunun bı caresı varmıdır |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz tesekkurler ellerine saglik... bende naabcam die korkuyordum |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Bilgisayarınız Vista'ya hazır mı? test edebilirsiniz benim ki belki kaldırır 19 mb ramı var ama eğer diğerlerinin tümü uygunsa belki yüklerim çünkü bütün uygulamaları 192 mb ile çalıştırıyor ama vistadan emin değilim... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |