![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "windows admin şifre kırmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "linkteki iso dosyasını indiriyorsunuz,( 8 mb ) bunu indirdikten sonra bu iso kalıbını nero ile boş bir cd ye yazıyorsunuz, cd kendinden bootlu oluyor, sonra bilgisayarı kapatıp cd den çalıştırıyorsunuz, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | windows admin şifre kırmak ![]() linkteki iso dosyasını indiriyorsunuz,( 8 mb ) bunu indirdikten sonra bu iso kalıbını nero ile boş bir cd ye yazıyorsunuz, cd kendinden bootlu oluyor, sonra bilgisayarı kapatıp cd den çalıştırıyorsunuz, ve windowsxp kuruluyor gibi devam ediyor, korkmayın devam edin belirli bir süre sonra bizim işimizi görecek pencere çıkıyor.arkadaşlar resimde neler oluyor ilerlemeler nasıl oluyor her resimin altında açıklaması var kolay gelsin. downloads
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak eğer olursa bu prog. çok işime yarayacak.paylaşım için Ellerine sağlık
__________________ Gürcü_Oğlu _________________________ BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak Teşekkürler İnşallah beceririz |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak Sayın Admin sizce bir şifreyi kırmak için bu kadar proğram yüklemeye ne bilim cd harcamaya felan bu kadar gerek varmı ben bunları hiç kullanmadan windows şifresini kırmak için güvenli kipten pc açıp daha sonra kullanıcı hesaplarına giderek kimin şifresini kaldırmak istiyorsam onu kaldırıp amaca ulaşmayı tavsiye ediyorum. Sizcede daha mantıklıca değilmi??? Emeğe sayğı yinede eline sağlık:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak teşekkürler öok güzel bunu arıyordum uzun zamadır. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak eywallah çok teşekkür ederim.. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak sevgili, sayın ve de pek kıymetli yüksel bey kardeşim.. Vermiş olduğun bu süper hizmetten dolayıdır ki seni saygı ile selamlıyorum... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak Bu programın işe yaramadıgını sizlere söyleye bilirim....iso dosyasını cd ye yazdım cd roma koydum ve pc yi yeniden başlattım...gerekli tüm işlemlkeri yapmama ragmen pc yinede açıldı ve şifre bölümüne gelince yine durdu....işe yaramıyorrrrrrr ikinci hususta konu başlıgını anlamadan yapılan yorumlar, arkdaşlar burada admin şifresi kırmaktan söz ediyoruz, nornal açılan oturumlardan degil....admin şifresini kıracagını iddaa eden arkadaş, açılışta f8 bas ve güvenlik kip pc ye gir bakalım ne isticek senden.......YİNE ADMİN ŞİFRESİ İSTER Ne diyim ki ben....kandırmayalım milleti... |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak Alıntı:
xxxxxxxxxxxx güvenli kipten oturum açmak için administrator hesabını kullanman gerekio yani ordada şifre girmen gerekio . Bu program bnce çok güzel emeğine sağlık kardeşm.!!! | |
| | |
| | #10 | |
| Uye ![]() | Cevap: windows admin şifre kırmak Bir ara bulup e-kitapligima ekledigim buna benzer bilgiyi bende sizlerle paylasayim istedim, yalan yok sahsen denemedim, onun icin herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum :-) demedi demeyin ! Alıntı:
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |