![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Java 2 Runtime Environment (Linux)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Java programlama dili ile yazılmış internet ve masaüstü uygulamalarını bilgisayarınızda ve tarayıcınızda çalıştırabilmeniz için gerekli olan yazılımın Linux işletim sistemi sürümü. Programın kurulumu: İndirdiğiniz dosyayı kurulum yapacağınız klasöre koyun. ( ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 717 Rep: 70755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Java 2 Runtime Environment (Linux) Java programlama dili ile yazılmış internet ve masaüstü uygulamalarını bilgisayarınızda ve tarayıcınızda çalıştırabilmeniz için gerekli olan yazılımın Linux işletim sistemi sürümü. Programın kurulumu: İndirdiğiniz dosyayı kurulum yapacağınız klasöre koyun. ( /usr/java/ olabilir.) Terminalde su komutuyla root şifrenizi yazarak yönetici moduna geçin. Kurulum yapacağınız klasöre cd komutuyla girin. chmod a+x jre-1_5_0_06-linux-i586.bin komutunu girin. Kurulumun başlaması için ./jre-1_5_0_06-linux-i586.bin yazın. Lisans anlaşması karşınıza çıkacak, onaylamak için Space tuşuna basın. En sonunda “yes” yazarak kurulumu bitirin. /usr/java altında jre1.5.0_06 gibi bir dizin oluştuysa kurulum tamamlanmış demektir downloads alıntıdır
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |