![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "yardım edebilecek olan var mı ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "internetten müzik dinleyemiyorum explorer hata verip kapanıyo.media dosyalarını açamıyorum.bi el atın gözünüzü seveyim işteki son günüm başıma gelenlere bakın......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yardım edebilecek olan var mı ? internetten müzik dinleyemiyorum explorer hata verip kapanıyo.media dosyalarını açamıyorum.bi el atın gözünüzü seveyim işteki son günüm başıma gelenlere bakın...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 717 Rep: 70755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yardım edebilecek olan var mı ? XP kullanıyorsan Baslat/Programlar/Donatılar/sistem aracları/sistem geri yukleme tıkla burdaki seceneklerden bilgisayarımı onceki bir zamana geri yukle secenegini sec ileri tıkla karsına takvim cıkacak burada kalın olan sayılar yedekleme gunleridir.Buradan sistemini hatanın olmadıgı bir zamana geri alabilirsin.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 20 ![]() | Cevap: yardım edebilecek olan var mı ? evet sistemi geri yükleyerekte yapabilirsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |