![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis" başlıklı konu görüntüleniyor, "İçerisindekiler: Windows Vista 32Bit Service Pack 1 (Tüm Sürümleri) Windows XP Professional Service Pack 3 (Katılımsız) Live Windows XPE -CD'den çalışan Windows XP Hiren's Boot 9.5 Norton Ghost 11 Acronis ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 269 ![]() ![]() ![]() | ![]() İçerisindekiler: Windows Vista 32Bit Service Pack 1 (Tüm Sürümleri) Windows XP Professional Service Pack 3 (Katılımsız) Live Windows XPE -CD'den çalışan Windows XP Hiren's Boot 9.5 Norton Ghost 11 Acronis Disk Direcktor 10 Acronis True Image 11 Acronis Universal Restore Yapılan Değişiklikler: Windows XP Katılımsız hale getirildi Windows XP'ye 35 Duvar kağıdı eklendi Live Windows XPE Duvar kağıdı değiştirildi Hiç bir regedit ayarı değiştirilmedi ve harici bir ekleme yapılmadı.. Vista Görüntüleri ![]() ![]() ![]() XP Görüntüleri ![]() Live Windows XPE -CD'den çalışan Windows XP Duvar kağıdı ![]() ![]() ![]() Sistem Özellikleri Görünümü ![]() Windows XP Logosu --- DVD Simgesi ![]() ![]() WinRAR İçindeki Görünümü ![]() ![]() Upload Sayfası: RapidShare Webhosting + Webspace Dosya Boyutu: 300MB Dosya Sayısı: 12 .iso Boyutu: 3.9GB Alıntı:
WinRAR şifresi: PARADO-X - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Arkadaşlar Etkinleştirme için Crack dosyası DVD içerisinde "VISTA ACTIVASYON" adındaki dosya içerinde; Etkinleştirme hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum, resmi açarsanız anlatımı görürsünüz.. ImageShack - Hosting :: etkinlestirmezz4.jpg C-Ronaldo'nun ShaneX Multi OS Repair Tools çalışmasına izin alınarak ekleme ve düzenleme yapılmıştır. Paylaşıma izin verdiği ve böyle bir paylaşıma asıl emeği verdi için kendisine çok teşekkür ediyorum Konu PARADO-X tarafından (27-08-2008 Saat 07:02 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis güzel olmuş sağol eline koluna sağlık |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 269 ![]() ![]() ![]() | Cevap: PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis sende yorum için saol |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis eline sağlık ta dostum linki kaldırmışsın |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis ellerine sağlk güzel olmuşta linki kaldırmışsın be dostum tekrar koysanda bizde indirsek :D |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 269 ![]() ![]() ![]() | Cevap: PARADO-X MultiBoot DVD -Vista, XP, CD'den çalışan XP, Ghost, Acronis Rapid linkleri eklenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |