![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Gizli Klasör Yapımı Resimli Anlatım" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. Öncelikle Bir klasör yaratın 2. Şimdi klasörün adını değişitrelim ve şu şekilde yapalım Klavyeden ALT tuşuna basılı tutarak sırasıyla şu sayılara bas (numlockdan) 0 1 6 0 Şimdi elini ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. Öncelikle Bir klasör yaratın 2. Şimdi klasörün adını değişitrelim ve şu şekilde yapalım Klavyeden ALT tuşuna basılı tutarak sırasıyla şu sayılara bas (numlockdan) 0 1 6 0 Şimdi elini ALT tuşundan çekebilirsin Klasör şu şekilde göstermesi lazım ![]() 3.Şimdi o klasöre sağ tıkla ve özelliklere gel Özelleştiri seç Simge Değiştir e bas ve aşşağıdaki yerden görünmez olan simgeyi seç ve tamama basıp Bu pencereleri kapat. (Aşağıdaki resme Bakın ) ![]() Her şey Tamam Şimdi klasörü seçtiğin zaman klasör mavi ikon şeklinde görünecek Buda masa Üstündeki görüntüsü ![]() alıntıdır
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |