![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "İngilizce WinXP'yi Türkçeye Çevirmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hemen hemen çoğu kişinin korktuğu tek şey ingilizce işletim sistemi olanlar pc içerisinde elini kolunu bağlayan program ve dosyalardan dolayı format atıp Türkce yapamamaları. Ama artık bununda çözümü bulundu. Aşağıdaki ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İngilizce WinXP'yi Türkçeye Çevirmek Hemen hemen çoğu kişinin korktuğu tek şey ingilizce işletim sistemi olanlar pc içerisinde elini kolunu bağlayan program ve dosyalardan dolayı format atıp Türkce yapamamaları. Ama artık bununda çözümü bulundu. Aşağıdaki vermiş olduğum linkten programı indiriyorsunuz; DOWNLOAD programı çalıştırdıktan sonra Accept License Agrement' işaretleyip Continue tuşuna basın. English seçili geliyor siz Türkçe'yi seçip Select language kısmından da Turkish'i seçin.Ok deyip kurulumu başlatıyoruz. Gerisini program kendi hallediyor kurulum birkaç saniyede bitiyor.. kurulumun herhangi bir anında hata olduğunu ve devam edip etmemenizi sorduğunda evet deyin, yani devam edin. bu, firewall veya antivirüs programından kaynaklanabilir, önemli değil..bunları kurulum öncesi kapatırsanız daha iyi olur.. Son olarak, denetim masası/ regional and language options'a giderek, english olan dil tercihini Türkçe yapın, ok deyin pc yi yeniden başlatın. Alıntıdır.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İngilizce WinXP'yi Türkçeye Çevirmek ınndırdım masa üzerine ama windows hata veriyo pirogrami kurmuyo sorun nerde acaba bir cok sitelere girdim heryerden inndirdim hep ayni hatayi veriyo bende anlamadim giti paylasim icin tesekürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |