![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Windows ve Explorerde Renk Problemi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar merhaba. Windowsda ve explorerde çözemediğim bir renk problemi yaşıyorum. Mesala media playerin rengi tamamen şeffaf çıkıyor ve explorer ile açtığım sayfalarında arka plan renkleri olmuyor. durumu prtscn yaparak jpeg ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Windows ve Explorerde Renk Problemi... Arkadaşlar merhaba. Windowsda ve explorerde çözemediğim bir renk problemi yaşıyorum. Mesala media playerin rengi tamamen şeffaf çıkıyor ve explorer ile açtığım sayfalarında arka plan renkleri olmuyor. durumu prtscn yaparak jpeg olarak ekliyorum. yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Windows ve Explorerde Renk Problemi... isletim sistemin vistami xp mi |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| windows renk sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |