![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "internet hızlandırmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Windows Xp Professional %80 internet hızını kullanıyor. Internetinizin hızını %20 çoğaltabilirsiniz. Bunun için : "Başlat > çalıştır > gpedit.msc > bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ > QoS paket ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10799 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | internet hızlandırmak Windows Xp Professional %80 internet hızını kullanıyor. Internetinizin hızını %20 çoğaltabilirsiniz. Bunun için : "Başlat > çalıştır > gpedit.msc > bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ > QoS paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla > özellikler>etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam" yapmanız yeterli |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: internet hızlandırmak saolasın kardes Allah Razı Olsun |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 32030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: internet hızlandırmak kardes eyw saolasın çok makbule geçti tskler.... emegine saglık |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: internet hızlandırmak teşekkürlerteşekkürlerteşekkürlerteşekkürler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hizlandirmak, internet, windows |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |