![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Windows Vista Başlat Menüsüne Çalıştır Kutusunu etkinleştirme" başlıklı konu görüntüleniyor, "çalıştır seçeneğinin Windows menüsünde olmadığı. Vista kullanan arkadasların mutlaka dikkatini çekmiştir, Vista kullanıp Çalıştır kutusunu Windows menüsünde görmek isteyenler aşağıdaki adımları takip edebilirler. Kod: Her zaman için çalıştır kutusunu Windows ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Windows Vista Başlat Menüsüne Çalıştır Kutusunu etkinleştirme çalıştır seçeneğinin Windows menüsünde olmadığı. Vista kullanan arkadasların mutlaka dikkatini çekmiştir, Vista kullanıp Çalıştır kutusunu Windows menüsünde görmek isteyenler aşağıdaki adımları takip edebilirler. Kod: Her zaman için çalıştır kutusunu Windows + R klavye kısayoluyla getirebiliriz, fakat en kolay yol elbette alışık olduğunuz yoldur. ![]() Run command”seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. İşte çalıştır kutumuz geri geldi.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |