![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "HDD Bölmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bilgisayarıma format attım. Yalnız bu sefer diğerkilerden farklı olarak D: sürücüsünede atmak istedim. D: sürücüsünü sildikten sonra yalnız C: sürücüsü geldi C:i formatladım fakat D: yi nasıl geri kuracagımı bilmiyorum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgisayarıma format attım. Yalnız bu sefer diğerkilerden farklı olarak D: sürücüsünede atmak istedim. D: sürücüsünü sildikten sonra yalnız C: sürücüsü geldi C:i formatladım fakat D: yi nasıl geri kuracagımı bilmiyorum :( Quarezma arkadaşımızın açmış oldugu konuyu okudum http://www.supermeydan.net/forum/for...hread1710.html fakat bende olmadı taralı bölge çıkmıyor başka bir yolu varmı aceba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Konu Go[rk]eM tarafından (14-11-2007 Saat 02:15 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Yardım edermisiniz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edermisiniz? Not: Format atarken bolmek istiyorsan asagıda kısaca anlatılmış:) hard disk bölme (format atarken) - PCnet
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HDD Bölmek Diğer yöntem olmuyor mecburi format atacam tekrar o şekilde bölmeğide anladım açıklama için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |