![]() |
|
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde ""con" isimli klasör" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir Hintli hic kimsenin Windows'da "con" isimli bir klasor olusturamayacagini farketmis. Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil Tum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevap bulamamis. Inanmiyorsaniz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "con" isimli klasör Bir Hintli hic kimsenin Windows'da "con" isimli bir klasor olusturamayacagini farketmis. Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil Tum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevap bulamamis. Inanmiyorsaniz kendiniz deneyin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "con" isimli klasör Aslında bu mümkün ama normal yollardan değil değişik bir kaç yolu var. Mesela başlat/çalıştır/cmd çıkan ekrana rmdir\\.\c:\con yazar isen oluyor ben denedim... mkdir \\.\c:\con Birde bu komut var ama burdan yaparsan silmesi gene komutlar ile oluyor.. Sadece "con" değil bunun gibi dosya açamadığımız bazı kelimeler daha vardır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |