![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Kota uygulamaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kotalar genellikle File Server disklerinde uygulanır. kota uygulamak için; kota uygulayacagınız ntfs partition una sag tıklayıp properties(ozellikler) komutunu veriyoruz. açılan pencereden Quota sekmesine geliyoruz. Enable Quota management: seçilen disk için ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kota uygulamaları Kotalar genellikle File Server disklerinde uygulanır. kota uygulamak için; kota uygulayacagınız ntfs partition una sag tıklayıp properties(ozellikler) komutunu veriyoruz. açılan pencereden Quota sekmesine geliyoruz. ![]() Enable Quota management: seçilen disk için kota yonetimini başlatır. Deny disk space to users exceeding quota limit: belirlenen kota limitinin aşılmasını engeller. Do not limit disk usage: kullanıcıların kullandıkları alan tek tek hesaptlandıgı halde kullanımı kısıtlamaz. Limit disk usage to: kota limiti belirlemek için alan saglar. belirlediği halde "deny disk space to users exceeding quota limit" seçeneği işaretlenmezse limitin aşılmasına izin verir. Log event a users exceeds their quota limit: kota limitini aşan kullanıcı oldugunda system log una olayı yazar. istediğimiz seçeneği seçip "OK" tuşuna basıyoruz. alıntıdır
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kota uygulamaları üstat paylaşım güzel de ben programı neredn indireceğimim bulamadım. link mi yok ben mi göremiyorum.? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |