![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Çalıştır komutları" başlıklı konu görüntüleniyor, "compmgmt.msc - Bilgisyar Yöneticisi devmgmt.msc - Aygıt Yöneticisi diskmgmt.msc - Disk Yöneticisi dfrg.msc - Disk birleştirme eventvwr.msc - Olay Görüntülüyicisi fsmgmt.msc - Paylaşılan Dosyalar gpedit.msc - Grup Poliçeleri lusrmgr.msc - ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çalıştır komutları compmgmt.msc - Bilgisyar Yöneticisi devmgmt.msc - Aygıt Yöneticisi diskmgmt.msc - Disk Yöneticisi dfrg.msc - Disk birleştirme eventvwr.msc - Olay Görüntülüyicisi fsmgmt.msc - Paylaşılan Dosyalar gpedit.msc - Grup Poliçeleri lusrmgr.msc - Yerel Kullanıcılar ve Gruplar perfmon.msc - Performans Monitörü rsop.msc - Poliçe Sonuçarını Ortaya koymak secpol.msc - Yerel Güvenlik Ayarları services.msc - Çeşitli Servisler msconfig - Sytem Bilgisi Hizmetleri regedit - - Kayıt Defteri Editörü msinfo32 - Sistem bilgisi sysedit - Sistem Şekli Editörü win.ini - Windows Yükleme Bilgisi winver - Şu anki Wİndows Sürümünü Görüntüle mailto: - Varsayılan E-mail alıcısı Görüntüle cmd - Komut satırını çalıştır Denetim Masası Öğeleri İçin Çalıştır Komutları Program Ekle Kaldır / control appwiz.cpl Tarih Saat özellikleri /control timedate.cpl Ekran özellikleri / control desk.cpl Hızlı bul / control findfast.cpl Fontlar / control fonts İnternet Özellikleri /control inetcpl.cpl Klavye özellikleri /control main.cpl keyboard Mouse Özellikleri / control main.cpl Multimedya Özellikler /control mmsys.cpl Ağ Özellikleri / control netcpl.cpl Şifre özellikleri / control password.cpl Printer /control printers Ses Özellikleri / control mmsys.cpl sounds Sistem Özellikleri /control sysdm.cpl ALINTI
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |