![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi İşletim Sistemleri forumu içinde "Mause imleci için değişik efektler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mouse imlecine değişik efektler eklemek isteyenler için gayet hoş bir programdır. Gezdiğimiz bazı sitelerde gördüğümüz java scriptli mouse efektlerini bu program ile kendi bilgisayarımızda,internet dışındaykende her zaman görebiliriz. Efektler arasında ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mause imleci için değişik efektler Mouse imlecine değişik efektler eklemek isteyenler için gayet hoş bir programdır. Gezdiğimiz bazı sitelerde gördüğümüz java scriptli mouse efektlerini bu program ile kendi bilgisayarımızda,internet dışındaykende her zaman görebiliriz. Efektler arasında akvaryum balonları, havai fişekler, büyücü sopaları, disko ışıkları, ışın kılıcı hatta predator efekti bile var. Predator efektini seçtiğinizde imleç hareketlerini takip eden şeffaf bir predator masaüstünüzde cirit atıyor. sistem kaynaklarını da fazla tüketmeyen, denenmesi gereken eğlenceli bir program... İNDİR
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 23 Rep: 2136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mause imleci için değişik efektler program için teşekkürler sonderece kullanışlı vede eğlenceli |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Mause imleci için değişik efektler bencede teşekkürler arkadaşım güzel program |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |