![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Çölaşan-Gökçek düellosu bu akşam!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hürriyet yazarı Emin Çölaşan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Yılın ekran düellosu"nda bu gece 22.00'de TGRT Haber'de canlı yayında karşı karşıya geliyor. İkiliye son kez mikrofonları uzattık ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Çölaşan-Gökçek düellosu bu akşam!!! Hürriyet yazarı Emin Çölaşan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Yılın ekran düellosu"nda bu gece 22.00'de TGRT Haber'de canlı yayında karşı karşıya geliyor. İkiliye son kez mikrofonları uzattık ve işte düello öncesi son sözleri.... Melih Gökçek’ten Emin Çölaşan’a: “Tam 12 yıldır bugünü bekledim. Allah’a çok şükür ki o günü yakaladım. Son 12 yılın hesabını soracağım. Başta rahmetli Turgut Özal olmak üzere pek çok kişinin ahını aldı. Hepsinin adına konuşacağım ve göreceksiniz bir daha gazetecilik yapamayacak. Onun nasıl bir gazeteci olduğunu belgeleriyle ortaya koyacağım. Buna karşılık ne söylerse belgesini isteyeceğim.” Emin Çölaşan’dan Melih Gökçek’e: “Gökçek’ten beklediğim, o iddialarını yüzüme karşı kanıtlamasıdır. Belgelerini almalı ve kanıtlamalıdır. Zerre kadar onuru ve haysiyeti olan bir belediye başkanı söylediklerini herhalde kanıtlamakla yükümlüdür. Eğer hakkımda başka şeyler biliyorsa onların da belgelerini elbette getirecek ve beni rezil etmeyi başaracaktır.” Özgür EKŞİ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çölaşan-Gökçek düellosu bu akşam!!! melik bey ankarılılara yine bedava döner ekmek dahıtır bence bu emin çöle kaçan bu sefer ankaralılara ne ısmarlar onu merak ediyorum . melik gökçek den ricam birdahaki sefere istanbulada birşeyler göndersin |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çölaşan-Gökçek düellosu bu akşam!!! Melih Gökçek ve gazeteci-yazar Emin Çölaşan, TGRT Haber kanalında "Ankara'nın Gündemi" programında karşı karşıya geldi. İşte gürültü koparan programdan görüntüler: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: Çölaşan-Gökçek düellosu bu akşam!!! gazetecilik ayağa düştü.böyle aciz bir insanın hangi yazısı ciddiye alınır bilemem.yüzündeki ifade gerçekten acizliğin sembolü olur.üzüldüm, artık insanların yüzüne bakacak hali kalmamıştır bu rezilin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |