![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Eurovision şarkısını nasıl buldunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Kenan Doğulu’nun seslendireceği “Shake It Up Şekerim” (Çalkala Şekerim) tanıtıldı TRT’den yapılan açıklamaya göre, müzisyen Kenan Doğulu, İstanbul Tepebaşı Stüdyosu’nda gerçekleştirilecek toplantıda yarışma şarkısı ile basın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eurovision şarkısını nasıl buldunuz? 52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Kenan Doğulu’nun seslendireceği “Shake It Up Şekerim” (Çalkala Şekerim) tanıtıldı TRT’den yapılan açıklamaya göre, müzisyen Kenan Doğulu, İstanbul Tepebaşı Stüdyosu’nda gerçekleştirilecek toplantıda yarışma şarkısı ile basın karşısına çıktı. Şarkı tanıtım toplantısı, TRT-1’den canlı yayınlandı. Bu yıl 52’ncisi düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması, Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de 10 Mayıs’ta yarı final, 12 Mayıs’ta ise final olarak gerçekleştirilecek. Eeee sarkıyı nasıl buldunuz? Sıralamaya sondanmı ,bastanmı girecegiz?:)) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Eurovision şarkısını nasıl buldunuz? birinci olmasa bile onuncuda olmayacak bir şarkı..fena yorumlamamış.. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eurovision şarkısını nasıl buldunuz? Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecekolan Kenan Doğulu'nun, Shake It Up Şekerim'in klibi çekildi. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Eurovision şarkısını nasıl buldunuz? Ben beğenmedim şarkıyı. Kenan Doğulu kendi soundunu yansıtan bir parça ile katılsa daha iyi olurdu gibime geliyor. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Eurovision şarkısını nasıl buldunuz? vala eurovision sarkisi super bence.yani ilk uçe gireriz diyorum.ama biricinci biraz olur olur. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |